Nem frokostsuppe af diverse rester:
Jeg hakkede først 1 stort løg og tre fed hvidløg, og skiveskar derefter ½ porre (det hvide), et par stumper fennikelstilke, resten af et bundt blegselleri, et par broccolistokke og 1 stor gulerod, og så rev jeg 4 jordskokker. Jeg hakkede også lidt halvvissent dild og persille. Derudover brugte jeg æbleeddike, karry, bouillonpasta, vand, rosenkålblade og en tørret chili fra år tilbage.
Løget og halvdelen af hvidløgene sauteres i æbleeddike med en lille spsk. karry. Lidt vand hældes ved, og 1 spsk. bouillonpasta tilsættes, og porre, fennikelstilke, blegselleri, broccolistokke og gulerod sauteres et par minutter. 1 liter vand hældes i samt jordskokker, resten af hvidløgene, en håndfuld rosenkålblade, lidt dild og lidt persille og 1 tørret chili. Koger derefter svagt et kvarter. Ja, sådan var det… næsten… vist nok…
Se også Dahl af supperester