Dr. McDougall Danmark

Rodfrugtmos med løgsovs og salat

rodfrugtmos02

Rodfrugtmos med løgsovs og salat

Rodfrugtmos: 1 kg kartofler, 1 sødkartoffel, 2 store gulerødder, 2 persillerødder, en stump selleri udternes og koges ca. 15 min. i vand tilsat 1 spsk. bouillonpasta. Gem vandet. Mos rodfrugterne med lidt af vandet og drysses med peber og persille.

Løgsovs: 3 løg skives og sauteres på en tør pande. Når løgene er blevet bløde og har fået farve, tages de af panden og lægges i en skål, og ca. ¼ liter af rodfrugtvandet tilsættes et par stænk worcestershire sauce og gives et opkog på panden. Tilsæt lidt havrefløde og hæld det over løgene. Servér med et par skiver rødbede.

Salat: Spinat, hjertesalat, løg, forårsløg, peberfrugt, tomat, sesamfrø, hvid balsamico.


 

 

Der er lukket for kommentarer.